ROMOBILIJADA

Utrka na romobilima za djecu i odrasle

05.10.2019.
Poreč, dvorana ŽATIKA
Početak natjecanja u 15:00 sati

Popunite kontakt formu i prijavite se za utrku

Molimo obavezno pročitati PRAVILA SUDJELOVANJA koja se nalaze ispod kontakt forme


Naputak za popunjavanje kontakt forme.

  • Natjecatelj - upisati ime i prezime natjecatelja
  • Odgovorna osoba - OBAVEZNO upisati ime i prezime, adresa, kontakt broj i email adresu odrasle osobe koja prijavljuje natjecatelja.
  • Obavezno pročitati pravila romobilijade

PRAVILA SUDJELOVANJA NA ROMOBILIJADI


Romobilijada je dobrovoljno natjecanje zabavnog karaktera za djecu i za odrasle, organizirano kao utrka na romobilima koje je osigurao organizator natjecanja. Na romobilijadu se mogu prijaviti svi stariji od 6 godina (djevojčice, dječaci, žene, muškarci)

Utrka se sastoji od vožnje na unaprijed definiranoj stazi koja će se nalaziti na prostoru ispred sportske dvorane ŽATIKA u Poreču.

Start utrke je u Subotu 05.10.2019. sa početkom u 15:00 sati.

U slučaju izvanrednih vremenskih uvjeta i drugih nepredvidivih situacija, na koje se ne može utjecati, organizator zadržava pravo otkazati ili pomaknuti vrijeme održavanja utrke na neki drugi termin.

Organizator natjecanja su Romobil klub LEGOS iz Osijeka (tvrtka MARIE d.o.o. , Moslavačka 13, 31000 Osijek) i AB SPORT CONSULTING d.o.o. (Kralja Zvonimira 63, 10000 Zagreb).

Prijava je pravovaljana ispunjavanjem prijavnog obrasca na internetskim stranicama organizatora www.romobili.webnode.hr/romobilijada, te ispunjavanjem papirnatog obrasca na registracijskom pultu.

Svi prijavljeni natjecatelji moraju završiti registraciju na registracijskom pultu, najkasnije na dan ntjecanja do 14:30 sati (preuzeti startni broj, preuzeti kupon za tombolu i ubaciti ga za u to predviđenu kutiju), kako bi organizator mogao na vrijeme prirediti sve za start utrke. Registracijski pult će biti otvoren u Petak (04.10.2019.) cijeli dan, i na sam dan utrke - Subota (05.10.2019) od 10:00 - 14:30 sati, a nalaziti će se na prostoru rezerviranom za utrku, ispred dvorane.

Prijavljeni natjecatelji će biti podijeljeni u grupe sukladno kategorijama koje će definirati organizator. Svaka utrka se sastoji od kružne vožnje na unaprijed definiranoj stazi, gdje se mjere vremena svakog natjecatelja.


Za sve natjecatelje obavezno je korištenje zaštitne kacige za vrijeme utrke, dok je druga zaštitna oprema poželjna i stvar je osobnog odabira svakog natjecatelja.

Po završetku natjecanja biti će održano nagradno izvlačenje - tombola , u kojem mogu sudjelovati samo prijavljeni natjecatelji - sudionici romobiljade, koji su dobiveni kupon za tombolu ubacili za u to predvidenu kutiju. Nagradu za tombolu je osigurao organizator romobilijade ROMOBIL KLUB LEGOS OSIJEK, a nagrada je romobil! :)Na romobilijadi mogu nastupiti svi zdravi natjecatelji i svi se natječu na vlastitu odgovornost, odnosno odgovornost je na roditelju ili staratelju djeteta koji je dijete i prijavio isključivo dragovoljno. Dijete mogu prijaviti roditelj i uži članovi obitelji (punoljetan brat ili sestra, baka, deda, ujak, ujina, stric, strina) te staratelj. Prijavom na utrku potvrđuju da su ovlašteni za prijavu malodobnog djeteta na utrku, potvrđuju zdravstveno stanje i spremnost djeteta da završi utrku, te se isti odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke.

Prijavom na utrku natjecatelj odnosno nositelj roditeljske odgovornosti je upoznat da organizator utrku snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke koristiti za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja i sponzora kao svoj legitiman interes. Isto tako upoznati su da organizator može koristiti ovako prikupljene osobne podatke za internu komunikaciju i u svrhe održavanja i promocije utrke, objave rezultata, a sve u razumnom obujmu.

Također, videozapise i fotografije sa utrke organizator može koristiti za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim marketinškim materijalima, web stranicama, na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, YouTube i dr. .) radi promoviranja i oglašavanja utrke.

Utrku će pratiti novinari i snimatelji elektroničkih i tiskanih medija. Utrka se održava na javnom prostoru.

Rezultati kvalifikacijskih utrka bit će objavljeni neposredno po završetku utrke, biti će dostupni na registracijskom pultu. Imena najuspješnijih natjecatelja mogu biti objavljena u sredstvima javnog priopćavanja te na stranici utrke i stranicama sponzora.

U event zoni nalaze se promo pultovi sponzora i pokrovitelja koji će se predstaviti sasvojim proizvodima i uslugama.

Neprihvaćanjem ovih pravila sudjelovanja niste u mogućnosti sudjelovati u Romobilijadi.

Romobil klub LEGOS

Osijek

Telefon:

+385 91 22 44 838

E-mail:

maskdoo@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/romobili.hr

© 2017 Prodaja & najam romobila, Osijek, Hrvatska, FB - romobili.hr
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti